fbpx

izrada
web sajtova

Vaš sajt odražava vaš brend i jedinstven pristup poslu, predstavlja vas 24h dnevno. Naš zajednički cilj je izrada web sajta koji će biti dobro kotiran na Google-u i koji ostvaruje vaše poslovne ciljeve i izdvaja vas od konkurencije.

Kvalitetna i unikatna izrada web sajtova optimizovanih za Google i mobilne uređaje.

Izrada web sajtova prilagođava se vašem preduzeću i njegovim specifičnim potrebama. Na taj način možete prilagoditi svaku karakteristiku izrade sajta svojim proizvodima, uslugama i ciljevima. Rezultat je sajt kojim ste vi zadovoljni a posetioci ga vole i vraćaju mu se.

 

Izrada web sajtova

za mala i srednja preduzeća

 

Sa stalnim porastom internet prezentacija, jako je važno da se istaknete u odnosu na konkurenciju. Izreka „Imate samo jednu priliku za prvi utisak“ u svetu digitalnih medija itekako je našla primenu.

 

Imate  samo 7 sekundi da ostavite dobar utisak na posetioce vašeg sajta – po istraživanjima, ljudima je potrebno 7 sekundi da, na osnovu izgleda vašeg sajta, odluče da li da vam veruju ili ne.

 

Profesionalna izrada web sajtova

koji osvajaju ciljano tržište

 

Profesionalna izrada web sajtova podrazumeva sledeće elemente koji će pomoći u dobrom pozicioniranju i isticanju baš vašeg biznisa u odnosu na druge:

 

  • Istraživanje tržišta – istraživanje konkurentskih sajtova, najboljih praksi u prezentaciji posla, očekivanja korisnika, istraživanje ključnih reči i društvenih mreža
  • Arhitektura sajta podrazumeva odredjivanje sadržaja sajta i način na koji želimo da korisnici primaju informacije na sajtu.
  • Sadržaj sajta (Content ) – Na osnovu istraživanja tržišta i arhitekture sajta, kreiraju se sadržaji koji podrazumevaju tekstove, dokumenta, slike i sl.
  • Dizajn sajta – Dizajn sajta podrazumeva vizuelno predstavljanje vašeg posla, vizije i vašeg brenda. Potrebno je jasno se istaći u odnosu na prezentacije istih i sličnih preduzeća poštujući, na prvom mestu, iskustvo korisnika sajta – potencijalnih kupaca/klijenata. Brend je odmah prepoznatljiv, korisnici lako nalaze potrebne informacije i zadržavaju se na sajtu.
  • Tehnička izrada sajta i SEO – podrazumeva prebacivanje dizajna kod i optimizacija celog sajta za pretraživače
  • Pokretanje sajta i prijavljivanje na Google (i druge najkorišćenije pretraživače)

 

 

Vi i ja, zajedno, možemo na najbolji način predstaviti unikatnost vašeg pristupa poslu i u 7 sekundi ostaviti najbolji utisak na korisnike.

Izrada web sajtova

Dizajn i izrada web sajtova

prilagođenih korisnicima

Prvi utisak koji vaš sajt ostavlja na posetioce je jako važan. Sajt svojim dizajnom treba da predstavi vaš posao tako da posetioci odmah imaju osećaj profesionalnosti i poverenja.

Dizajn i izrada web sajtova

Ako vaš sajt ima dobar dizajn, on se ističe u odnosu na web prezentacije vaših konkurenata. On tada daje posetiocima potrebne informacije, ima jasnu poruku i laku navigaciju. Posetioci se lako snalaze na njemu, zadržavaju se duže na sajtu i vraćaju mu se. Na taj način vaš sajt pretvara posetioce u kupce vaših proizvoda ili korisnike vaših usluga.

 

„Imate samo jednu priliku za prvi utisak“

Da li vam je potreban

web sajt?

Ako vam je potreban web dizajn ili redizajn, javite se!