fbpx

izrada
logoa

Logo vaše firme treba da privuče pažnju i postane vremenski neizostavan izraz identiteta vašeg poslovanja. Zato izrada logoa za firmu predstavlja određivanje simbola koji će uspešno komunicirati, angažovati, ulivati poverenje i zadržavati vašu publiku na efikasniji način nego ranije.

Proces dizajniranja identiteta brenda tj. izrada logoa zahteva detaljno planiranje kako bi se postigao sveobuhvatan i autentičan rezultat.

Pre nego što započnem bilo kakav rad na izradi logoa, posvetiću vreme da naučim i razumem priču o vašem poslu, ciljeve i ciljnu publiku. Na osnovu toga, kreiraću logo koji predstavlja vaš brend.

 

Dizajn i izrada logoa

koji predstavlja brend

 

Postavljanje ciljeva predstavlja temelj za efikasan dizajin i izradu logoa. Njime određujemo identitet brenda, identifikujemo ključne poruke koje brend prenosi i definišemo ciljnu publiku i njene potrebe.

 

Na osnovu postavljenih ciljeva, kreiram koncept i razmatram upotrebu različitih stilova koji će na najbolji način predstaviti vašu firmu, proizvode ili uslugu.

 

Dizajn logotipa može poprimiti različite oblike i forme, od jednostavnih logotipa zasnovanih na tekstu, preko monograma do amblema/znakova. Savetovaću vas o najboljem pristupu na osnovu vaše industrije, ciljeva i ciljne publike.

 

Predstaviću vam 3 opcije zasnovane na dogovorenim ciljevima, uz podršku slikovnog materijala, kako biste mogli da izaberete onaj koji smatrate da će na najbolji način predstaviti vaš posao klijentima.

 

Proces

izrade logoa

 

Proces dizajniranja identiteta brenda zahteva detaljno planiranje kako bi se postigao sveobuhvatan i autentičan rezultat. On obuhvata:

 

  • Istraživanje i razumevanje: Analiza ciljeva, vrednosti i misije brenda. Proučavanje konkurencije i prepoznavanje tržišnih trendova.
  • Definisanje ciljeva: Postavljanje jasnih ciljeva za identitet brenda. Identifikacija ključnih poruka koje brend želi preneti. Utvrđivanje ciljne publike i njenih preferenci.
  • Kreiranje koncepta: Razvijanje osnovnih ideja i koncepata u skladu sa ciljevima brenda. Razmatranje različitih stilova, boja i fontova koji odražavaju karakteristike brenda.
  • Dizajn i izrada logoa: Razvijanje logotipa koji suštinski predstavlja brend. Testiranje različitih varijacija i prilagođavanje prema povratnim informacijama. Prilagođavanje logotipa principima jednostavnosti, prepoznatljivosti i fleksibilnosti.

Profesionalno vodjenje drustvenih mreza

Profesionalna izrada logoa

koji predstavlja brend

Pre nego što započnem bilo koji dizajnerski rad, posvetiću vreme da naučim i razumem vaš posao, konkurenciju i ciljnu publiku kako bih stvorila sveobuhvatan sliku vašeg brenda. Zatim ću proći kroz proces dizajniranja logotipa zasnovanog na postavljenim ciljevima kako bih osigurala da krajnji rezultat ne samo da izgleda dobro, već i da funkcioniše za vaš posao.

Dizajn i izrada logoa

Ako ste zainteresovani da sarađujete sa mnom na dizajnu vašeg logotipa ili identiteta brenda, pišite mi na mail ili popunite formu ispod.

Po potrebi, mogu pružiti dodatne usluge dizajna kako bi se proširio identitet vašeg brenda. To uključuje vizit-karte, kancelarijski materijal, brošure, ambalažu i još mnogo toga.

Da li vam je potreban

logo?

Ako vam je potreban profesionalan logo, javite se!