fbpx

nešto malo o meni.

ana-balog-my-img

U slučaju da vam treba veb i/ili grafički dizajn.

Tri stvari koje su me oduvek inspirisale – pripoda, svetlo/senke i antička umetnost, sa stalnom potrebom da stvari činim praktičnim, vremenom su me odvukle ka dizajnu.

Završila sam grafički dizajn na Višoj politehničkoj školi u Beogradu i paralelno odslušala i Dizajn kože i krzna. Iako sam imala volje, nisam imala i vremena da odslušam i Dizajn enterijera, ali to me nije sprečilo da se i time bavim.

Posle završenih studija radila sam u par manjih agencija a paralelno sa tim kod kuće se bavila freelancing-om. 2010. godine sam rešila da freelancing bude moj osnovni posao. Tada sam i upisala IT akademiju u završila smer za veb dizajn. To mi je dalo dobru osnovu da počnem da se bavim veb dizajnom. Stalno se usavršavam i učim a projekti koje radim su mi stalni podstrek ka usavršavanju.

UX
&UI Dizajn

Da li znate razliku između User Experience (UX dizajn) i User Interface (UI) dizajna? Mnogi misle da je to ista stvar. Ukratko, UX dizajn se bavi istraživanjem  i pravljenjem proizvoda prilagođenog potrebama korisnika, dok je UI uglavnom vezan za vizuelne karakteristike sajta.  Da bi sajt bio uspešan, i UX i UI moraju biti dobro urađeni.

Besplatne

konsultacije

U formu upišite svoju email adresu i domen vašeg veb-sajta i dobićete besplatan savet kako da učinite vaš sajt uspešnim.

    Ako vam je potreban

    veb-dizajn ili redizajn…